Politica de Confidentialitate – GDPR

  • Ultima actualizare a fost realizată Luni, 10.02.2020 la 13:57:39

Societatea care administreaza acest site de prezentare, este SC IRON DESIGN SRL , cu sediul in Str. Brasovului nr. 5A,Loc.Feldioara,Jud. Brasov, inregistrata la RC sub nr J08/577/2002,CUI RO14619334.

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse ( cerere si primire oferta pret scara metalica).
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Stift Lux Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Destinatia datelor
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – Iron Design SRL – si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si proiectantului, care se deplaseaza la adresa clientului pentru masuratoare finala, in cazul in care clientul a acceptat oferta de pret orientativa.

Drepturile Dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa office@scarametalica.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe magazinul online implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Va multumim ca folositi acest site