Povestea noastra

Povestea noastra a inceput in decembrie 1999, din pasiunea pentru fierul forjat si posibilitatile pe care ti le oferta in amenajarile exterioare sau interioare. Din 2002, ne-am continuat activitatea sub brand propriu Iron Design SRL. In toti anii de activitate am fost dedicati pietii din Romania, iar cu timpul ne–am facut cunoscuti si in strainatate, prin participarea la targuri si expozitii.

Inca de la inceput dorinta noastra a fost aceea de a realiza produse de calitate care sa se adapteze cerintelor clientilor nostrii si am stiut ca fara profesionalism si seriozitate nu ne vom putea ridica la inaltimea asteptarilor.

In anul 2008 am achizitionat o hala pe care am modernizat-o si echipat-o, obtinand un spatiu de productie cu suprafata de 1000mp, cu dotari si utilaje profesioniste.

Activitatea noastra de peste 20 de ani si numarul de proiecte incheiate cu succes, in tara si in strainatate, sunt calitatile ce ne recomanda ca producatori de confectii din fier forjat, si in special de scari metalice.