Scari exterioare

Scari metalice de exterior – frumoase, practice si rezistente!

Scarile exterioare sunt foarte importante in designul unei case, acestea trebuie sa fie frumos amenajate atunci cand te intampina la intrare. Scarile metalice iti ofera o mai mare libertate in amenajare. Aici te poti juca cu diverse forme , modele si culori, astfel incat sa obtii efecte vizuale frumoase.

Treptele pot fi executate din granit, marmura,  gratar, tabla striata, chiar si din lemn de esenta exotica, tratat special. La modelele noastre de scari se pot adapta oricare model de balustrada de diferita complexitate, incepand de la bare verticale si terminand  cu modele complexe, forjate manual combinate cu debitare laser.

Scarile sunt grunduite si vopsite cu produse profesionale pentru metale, dar cu trecera timpului apare fenomenul de oxidare (rugina) si periodic trebuie intretinute (se curata suprafata  atinsa de rugina,se aplica grund si vopsea). Metoda folosita impotriva coroziunii este zincarea termica prin scufundarea produselor in baie de zinc. Zincarea termica genereaza costuri suplimentare , dar in timp aceste costuri se amortizeaza, in urmatorii 15 ani nu trebuie sa te gandesti la intretinerea scarii.

Mai multe informatii gasiti in sectiunea „INFO UTIL” a site-ului nostru.

Alege din modelele noastre scara cea mai potrivita pentru casa ta.

Vrei sa afli cat costa lucrarea ta?

Completeaza cateva informatii privind dimensiunea golului si tipul de scara dorit aici