Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.scarametalica.ro este proprietatea directă a S.C. Iron Design S.R.L. societate comercială înregistrată în România, sub numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J06/153/2016, CUI RO35636400, cu sediul social  Str. Brasovului, nr. 5A, loc. Feldioara, jud. Brasov

Vizitarea site-ului, interacțiunea cu acesta și orice altă acțiune ce presupune implicarea site-ului reprezintă acceptarea acestor termeni și condiții.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și cu aceste condiții de utilizare nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.scarametalica.ro prezinta devizia de productie de scari metalice si din fier forjat a companiei S.C. Iron Design S.R.L. aceasta fiind o firmă de productie de confectii metalice din fier forjat.

S.C. Iron Design S.R.L. vă pune la dispoziție toate informațiile din acest site web în scop informativ, negarantând de exactitatea lor la un anumit moment dat. Vom încerca să actualizăm site-ul de fiecare dată când schimbăm anumite informații. Dacă acesta nu a fost actualizat, iar informațiile prezentate sunt inexacte, nu ne asumăm nicio vină.

Cererea de oferta de pret orientativa

Cererea de oferta de pret se poate face prin intermediul formularului de cerere de oferta de pe site sau prin contactarea noastra prin orice cale scrisă sau telefonică sau prin vizita la biroul firmei. Oferta de pret bazata pe informatiile furnizate de client, va avea caracter orientativ.

Oferta de pret finala va fi prezentata potentialului client doar dupa proiectarea lucrarii, rezultata in urma masuratoarilor, executata de unul din proiectantii nostri, stabilirea tuturor detaliilor legate de modelul scarii, finisaje, detalii de montaj, transport, etc

Masuratoare si proiectare:

La cererea clientului, unul din proiectantii nostri, se va deplasa la adresa pentru a masura toate cotele necesare pentru realizarea proiectarii si executiei scarii. Va putem ajuta sa va alegeti tipul de scara cel mai potrivit pentru structura spatiului disponibil. Impreuna vom alege modelul de balustrada, cu ce vor fi placate scarile si alte detalii legate de finisaje.

Dupa ce colectam toate informatiile necesare, ne apucam de proiectare. In 3-5 zile proiectul este gata si poate fi prezentat beneficiarului impreuna cu oferta de pret finala.

Deoarece masuratoare, consultanta si proiectarea implica resurse din partea noastra, aceste servicii sunt contra cost.

Contract si executia lucrarii:

Dupa ce oferta de pret finala a fost acceptata de catre client, se incheie un contract de prestari servicii intre parti, se emite factura de avans. Comanda se executa in termen de 30-45 zile in functie de complexitatea lucrarii si/sau incarcarea atelierului.

Montaj si predare lucrare:

Montarea lucrarii va incepe in ziua convenita cu beneficiarul lucrarii. Restul de plata se va percepe inainte sa ne apucam de montaj.

Garanții:

Garantia lucrarii este de 12 luni de la predarea lucrarii.

Neangajarea răspunderii

S.C. Iron Design S.R.L. (proprietar al site-ului www.scarametalica.ro) nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate pe acest website. Nu încurajăm folosirea informațiilor în alt sens decât cel informativ, dat fiind faptul că acestea sunt protejate de dreptul de autor.

Orice utilizator care vizitează și folosește conținutul acestui site în scopuri proprii, o face pe propria răspundere. 

De asemenea, nu suntem responsabili pentru pierderile sau daunele de orice mod survenite în urma interpretării unor informații transmise greșit de către Beneficiar către Prestator.

Confidențialitatea

Orice vizitator al site-ului are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor și prevederilor stabilite prin interacțiunea cu acest site.

Toate informațiile de pe acest website sunt protejate de dreptul de autor, fiind confidențiale și supuse clauzei de neconcurență (concurența neloială) și clauzelor penale stipulate în cadrul negocierii unui contract.

Revizuiri ale termenilor și condițiilor

Proprietarul site-ului își poate revizui informația de pe site în orice moment, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor, utilizatorii fiind obligați să accepte aceste modificări și să le ia la cunoștință.

Pentru a vă asigura că ați luat la cunoștință noii termeni, vizitați frecvent pagina de termeni și condiții, dar și pagina de politici de confidențialitate.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare se află sub jurisdicția legilor din România. Astfel, instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute ce vor apărea între părți din cauza sau în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau conținutul site-ului.