Avantajele si dezavantajele scarilor metalice

Avantajele 

Iata doar cateva dintre beneficiile unei scari exterioare din metal:

  • Flexibilitate

Metalele, in general, sunt foarte flexibile. Astfel, pe langa faptul ca ofera scarii flexibilitate si rezistenta la tractiune, acestea sunt foarte usor de modelat. Implicit, aceasta proprietate a metalelor scade si pretul de achizitie in cazul scarilor exterioare.

  • Versatilitate

Exista metale scumpe, metale ieftine, metale rezistente la apa si asa mai departe. Cu siguranta veti putea identifica un material sau un aliaj care sa se poate integra perfect cu scopul propriei investitii. 

  • Timp

Timpul este unul dintre cele mai importante bunuri din ziua de astazi. Scarile metalice se instaleaza mult mai rapid, comparativ cu alte materiale, iar astfel veti putea utiliza constructia intr-un timp mai scurt. 

 

se 01

Dezavantaje

Cum nu exista material perfect, anumite proprietati ale metalelor le pot face mai putin indicate pentru construirea scarilor de exterior. Iata aspectele mai putin avantajoase pe care ar trebui sa le aveti in vedere:

  • Intretinere

Pentru a putea rezista impotriva coroziunii, majoritatea metalelor trebuie tratate constant. Acest aspect implica, desigur, costuri suplimentare de intretinerea, pe parcurs.