Galerie scari de exterior

Scari metalice exterioare reprezinta una dintre cele mai moderne solutii pentru a facilita accesul intre etajele unei constructii. Din ce in ce mai multi arhitecti sunt de parere ca acest tip de scari exterioare din metal pot eficientiza atat costurile, cat si timpul de executie, au mult mai multe avantaje si se potrivesc cu majoritatea stilurilor arhitecturale, fie ele clasice sau moderne.

Pentru a putea rezista in exterior, metalul este tratat obligatoriu prin grunduire si vopsire. La cererea clientului se poate face zincarea termica . Grunduirea reprezinta, in fapt, stratul de baza aplicat pe suprafata scarilor metalice. Vopsirea va da un aspect mult mai placut, dar si protejeaza metalul impotriva prafului si umezelii.

Zincarea termica reprezinta procedeul prin care otelul este acoperit cu un strat de zinc. Principalul avantaj al zincarii termice este acela ca elimina riscul otelului de a ruginii, precum si costurile de intretinere pe termen lung. Astfel, desi aceasta optiune de tratare a metalului poate fi mai costisitoare in prima faza, trebuie considerata, mai degraba, o investitie de viitor.

Asadar, diferenta dintre cele doua procedee consta in durata fiecareia. In timp ce vopseaua trebuie aplicata odata la cativa ani, zincarea se efectueaza o singura data si poate dura chiar si peste 25 de ani.

Mai multe informatii gasiti in sectiunea informatii utile ale site-ului nostru

Alege din modelele noastre scara cea mai potrivita pentru casa ta. 

Vrei sa stii cat te costa scara?

Avem nevoie de cateva informatii de la tine. Completeaza cererea de oferta.