SERVICII complete in realizarea scarilor.  

Masurare
Primul pas in conceperea si realizarea proiectului este o masurare atenta a spatiului disponibil in scopul de a proiecta cel mai potrivit model pentru spatiul si ambientul din casa clientului.
Design
Pe baza masuratorilor si a ambientului ce se doreste a fi creeat (modern, rustic, etc.), va vom oferi consultanta in alegerea celui mai bun design posibil a fi implementat.
Ofertare
Dupa colectare datelor in functie de materialul folosit, design si complexitatea lucrarii se stabilesc termenele de predare a lucrarii si modalitatile de plata.
Instalare
Montajul, ultima si poate ce mai importanta dintre etape se desfasoara in deplina curatenie si cu un minim de deranj al clientului. Personalul calificat asigura un timp scurt de montaj.

429e06e238aac01b89c279df1478a99e 1
moraru

TARIFE PENTRU SERVICIILE OFERITE

deplasare

2 lei/km

Timpul este poate cea mai importantă resursă de care dispunem cu toții. Pierderea de timp este ireparabila. Pentru a oferi serviciile noastre doar clientilor interesati, percepem o taxa de deplasare. In Brasov nu se percepe taxa de deplasare.

MASURATOri

150 lei

Este nevoie ca masuratorile sa fie precise, pentru a avea o scara  perfecta. Chiar daca suna banal, in realitate e nevoie de o persoana competenta,cu cunostinte vaste si experienta in domeniu, pentru a descoperi abaterile de unghi ale peretilor.

PROIECTARE SCARA FARA BALUSTRADA

600 lei

Iti proiectam scara, utilizand cunostintele si experienta acumulatata, dar si de noile tehnologii. Primesti solutia optima pentru spatiul tau, in concordanta cu dorintele tale, conform normativelor din domeniu.

PROIECTARE SCARA CU BALUSTRADA

900 LEI

Iti proiectam scara si balustrada,in concordanta cu dorintele tale, conform normativelor din domeniu.  Primesti solutia optima pentru spatiul tau, utilizand cunostintele, experienta , dar si  noile tehnologii.

Comanda Servicii de masuratoare si proiectare

  • MM slash DD slash YYYY
  • Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.