Povestea noastra

Povestea noastra a inceput in decembrie 1999, din pasiunea pentru fierul forjat si posibilitatile pe care ti le oferta in amenajarile exterioare sau interioare. Din 2002, ne-am continuat activitatea sub brand propriu Iron Design SRL. In toti anii de activitate am fost dedicati pietii din Romania, iar cu timpul ne–am facut cunoscuti si in strainatate, prin participarea la targuri si expozitii, dar si prin recomandarile clientilor.

Inca de la inceput dorinta noastra a fost aceea de a realiza produse de calitate care sa se adapteze cerintelor clientilor nostrii si am stiut ca fara profesionalism si seriozitate nu ne vom putea ridica la inaltimea asteptarilor.

In anul 2008 am achizitionat o hala pe care am modernizat-o si utilat-o, obtinand un spatiu de productie cu suprafata de 1000mp, cu dotari profesioniste.

Activitatea noastra de peste 20 de ani si numarul de proiecte incheiate cu succes, sunt calitatile ce ne recomanda ca producatori de confectii din fier forjat, si in special de scari metalice.

signature
f9be3d606f36fcc0fc4ecb82a095ddea

Valorile noastre

competenta, profesionalism, promtitudine, eficienta

DESIGN: Adoptam cel mai bun design posibil pentru structura spatiului disponibil. Designerii nostri vor combina componentele de calitate cu modelul scarii pentru fiecare proiect.

COMPONENTE DE CALITATE: Scarile de calitate incep cu componente de calitate, de aceea fabricam toate componentele sub un control strict al calitatii

SERVICII: Pentru produsele realizate asiguram servicii complete de finisaj, transport si montaj.

Acum, mai mult ca niciodata, experienta noastra ne permite sa fim mai aproape de dorintele dvs si sa va propunem solutii estetice, performante si inovatoare. Realizam produse de calitate, care  se adapteaza cerintelor clientilor nostrii. 

FB IMG 1476203330462

Servicii complete

CONSULTANTA IN ALEGEREA MODELULUI DE SCARA, MASURARE, PROIECTARE, EXECUTIE SI MONTARE.

 Scara este un element foarte important în funcţionarea şi designul casei şi de aceea sunt multe lucruri de care trebuie să se ţină seama în construcţia ei. Dincolo de functionalitea, siguranta si confortul unei scari, aceasta trebuie sa fie si estetica. Ea trebuie sa se adapteze foarte bine stilului de design interior din locuinta, iar elementele ei decorative, forma balustradelor, sistemele de prindere a teptelor etc. pot completa ambientul casei.

 Treptele pot fi executate din lemn, sticla, marmura, etc

Modelul de balustrada se poate alege din cele peste 400 modele existente sau se poate executa pe comanda dupa cerintele clientului.

Indiferent de stilul pe care-l poarta spatiul casnic, fierul forjat ii aduce acestuia un aer deosebit si ii subliniaza personalitatea

Vrei sa stii cat te costa scara?

Avem nevoie de cateva informatii de la tine. Completeaza cererea de oferta.